Технологии Apple представи новата версия на евтиния iPhone SE Телефонът

...
Технологии Apple представи новата версия на евтиния iPhone SE Телефонът
Коментари Харесай

Apple представи новата версия на евтиния iPhone SE

Технологии Apple показа новата версия на евтиния iPhone SE Телефонът ще предлага мощен хардуер и " най-хубавата единична камера в iPhone "  Мартин Дешев 16 април 2020, 06:01  Apple показа новата версия на евтиния iPhone SE Източник: Apple
Apple показа публично новото потомство на iPhone SE - най-евтиният модел на телефона. Новият iPhone SE резервира дизайна на iPhone 8, само че предлага и много по-актуален хардуер.

Гугъл създава свои процесори за устройствата си

Устройството разчита на 4,7-инчов Retina HD екран, като под него се завръща хадруерният бутон за началния екран, който е и със датчик за пръстов отпечатък и технологията Touch ID. Телефонът разполага с технология True Tone, която разрешава на екрана да наглася салдото на белия цвят съгласно светлинните условия към устройството. Освен това поддържа Dolby Vision и HDR10. Може да работи и с технологията Haptic Touch.

Motorola ще показа новия си флагман на 22-ри април

LG приготвя напълно нов дизайн на идващия си смарт телефон

Корпусът на iPhone SE е от алуминий и подсилено стъкло. Телефонът има рейтинг IP67 за прахо- и водоустойчивост, като може да стои във вода с дълбочина до 1 метър за 30 минути.
 Apple iPhone SE
Хардуерът на iPhone SE разчита на процесора A13 Bionic, който се употребява и в iPhone 11. На линия е и 8-ядрен невронен модул, който може да прави 5 трилиона интервенции в секунда. iPhone SE употребява и два чипа за обработка на данни от машинно образование.

Следващият Samsung Galaxy Fold може да поевтинее

Гугъл пуска брайлова клавиатура за Android

iPhone SE поддържа и безжично презареждане посредством стандарта Qi. Може да се употребява и режим за бързо презареждане. Телефонът е съчетаем и с новия стандарт Wi-Fi 6, както и гигабитов LTE. Има единствено един слот за SIM карта, само че действително може да се употребява с два номера, защото има и вградена eSIM карта.

Apple споделя, че iPhone SE има "най-добрата единична камера в миналото в iPhone ". Тя е с 12МР модул с широкоъгълен обектив. Камерата разполага с голям брой режими на работа, употребява изкуствен интелект за възстановяване на качеството на изображенията и така нататък Може да се употребява и за запис на клипове с 4K резолюция и 60 кад/сек.
 Apple iPhone SE
Според Apple едно от главните преимущества на iPhone SE е съвместимостта му с цифровите услуги на компанията. Телефонът може да се употребява с Apple News, Apple Pay, Apple TV+, Apple Music, както и над 25 000 аксесоара за iPhone с Lightning порт.

iPhone SE употребява iOS 13 за своя операционна система, която идва с на практика всички благоприятни условия. Сред тях е и поддръжка на приложения с добавена действителност и други

Евтиният iPhone SE е подготвен и ще бъде показан скоро

Huawei изпревари Apple при смарт телефоните

Телефонът ще се предлага във версии с 64GB, 128GB и 256GB памет. Цените му стартират от 399 $ в Съединени американски щати, а продажбите стартират в 40 страни от 24-ти април т.г.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Мартин Дешев Apple iPhone iPhone SE смарт телефон мобилен телефон

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР