Motorola EDGE 50 Ultra е първият смартфон с камера и

...
Motorola EDGE 50 Ultra е първият смартфон с камера и
Коментари Харесай

А1 приема поръчки за Motorola Edge 50 Ultra


Motorola EDGE 50 Ultra е първият смарт телефон с камера и екран, утвърдени от Pantone
(снимка: А1 България / Motorola)

Най-усъвършенстваният смарт телефон на Motorola до момента – моделът Edge 50 Ultra, към този момент е разполагаем за предварителни поръчки в онлайн магазина на A1.bg. Устройството идва с освежен дизайн, най-хубавата камера с нарастване на Motorola и извънредно бързо зареждане.

Новият се предлага от А1 в комплект с безжични слушалки Moto Buds+ в цвят Forest Grey от 15-и до 31-ви май – в брой или на погашение с мобилен проект, прецизираха от телеком оператора.

Какво е новото в Motorola Edge 50 Ultra?

Дизайн и цветове: Motorola Edge 50 Ultra се отличава с уравновесен дизайн, „ безконечен ” екран със симетрични извивки и естествено усещащи се материали – тил от веган кожа и корпус от същинска дървесина. Устройството се предлага в три цвята – Nordic wood, Forrest grey и Peach fuzz, който е цветът на Pantone за 2024 година

Производителност и батерия: Новият флагман на Motorola e захранван от процесор Snapdragon 8s Gen 3 и работи под ръководство на операционна система Android 14. Моделът разполага с батерия 4500 mAh, до 50W безжично и 125W TurboPower зареждане, което обезпечава нужния заряд за деня в границите на едвам 4 минути.

Камера: Интелигентната система от камери от професионален клас се състои от 50MP съществена, 50MP ултраширокоъгълна и нова 64MP 3x телефото камера. Благодарение на вградения механизъм за възстановяване на фотосите – moto AI – и усъвършенствания хардуер, камерата снима качествени фотоси и видеоклипове.

Motorola Edge 50 Ultra се предлага от А1 в комплект с безжични слушалки Moto Buds+
(снимка: А1 България / Motorola)

Motorola EDGE 50 Ultra е първият смарт телефон в света, чиято камера и екран са утвърдени от Pantone. За тази цел устройството е дало отговор на редица критерии за оценка и подредба, като достоверно прилича цялостната гама от действителни цветове на Pantone. Това значи, че сниманото с камерата или това, което се изобразява на екрана, в действителност дава отговор на необятния набор нюанси на цвета на човешката кожа.

Освен това Motorola Edge 50 Ultra има водоустойчив дизайн и извънредно здрава направа, състояща се от точно изрязана алуминиева рамка и екран Corning Gorilla Glass Victus.

Смартфонът идва с 1TB вградена памет и 16GB RAM и към този момент е разполагаем за предварителни поръчки на уеб страницата на А1.bg за 1279,99 лева в брой с проект Unlimited Ultra или 61,99 лева на месец за 36 месеца със същия проект, в комплект с Moto Buds+ Forest Grey до 31-ви май.

В комплект със слушалки Moto buds+

Безжичните слушалки Moto buds+ са лесни за конфигуриране и ръководство, възпроизвеждат тон със студийно качество до 8 часа в една сесия и до 38 часа при изцяло заредена кутия. Слушалките са подсилени със Sound by Bose, както и Dolby Head Tracking за потапящо звуково преживяване. А дизайнът с водоотблъскващо покритие защищава слушалките от щета при вероятно изпръскване или разливане на течност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР