Технологичният гигант Samsung обяви, че отново пуска за продажба смартфона

...
Технологичният гигант Samsung обяви, че отново пуска за продажба смартфона
Коментари Харесай

Samsung пуска поправена версия на самозапалващия се Galaxy Note 7

Технологичният колос Samsung разгласи, че още веднъж пуска за продажба смарт телефона Galaxy Note 7, откакто предходната година се наложи да го изтегли от пазара поради казуса с батериите, който създаваше заплаха за прегряване и самозапалване на устройствата. Обновената версия е с разнообразни и безвредни акумулатори, споделят от компанията.

Новият уред ще се предлага на по-ниска цена в опит да притегли клиенти макар несполучливия си дебют. Освен това е с ново име, залагащо на лоялността на феновете на " Самсунг " - Galaxy Note 7 Fan Edition (FE).

За втория опит устройството ще бъде пуснато в стеснен брой от към 400 хиляди бр. единствено на родната почва на производителя в Южна Корея на 7 юли. Цената ще е 700 хиляди южнокорейски вона или малко над 600 $, което е отстъпка от към 25% от първичната му цена.

Galaxy Note 7 беше умислен като един от най-скъпите смарт телефони на " Самсунг ", само че всеобщият механически проблем, който причиняваше подпалване на устройствата, коства на компанията милиарди долари и накърни репутацията й. Първоначално тя се опита да подмени устройствата, а по-късно разгласи, че стопира изцяло производството на модела. Сега обаче наподобява, че ще се опита да му придаде колекционерска стойност.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР