Техническият директор на Милан - Паоло Малдини, вече е говорил

...
Техническият директор на Милан - Паоло Малдини, вече е говорил
Коментари Харесай

Малдини с пълен кредит на доверие от новия собственик на Милан

Техническият шеф на Милан - Паоло Малдини, към този момент е приказвал с новия притежател на клуба Гери Кардинале за бъдещето и политиката, която ще следва RedBird отпред на гранда. Медиите в Италия пишат, че Малдини се е уверил, че желанията на американците са съществени и е получил някои гаранции.

Имаше известна блъсканица по отношение на обстоятелството, че Малдини към момента не е подписал нов контракт дружно със спортния шеф Фредерик Масара и основния скаут Жофри Монкада.

В една от последните си публикации за MilanNews Франко Ордин съобщи ясно, че няма мотиви за терзание. Спортно-техническото управление остава на 100% работещо и изпълняващо проекта, който самият Малдини създаде към края на сезона.

По време на срещата с Кардинале някогашният капитан на Милан е получи цялостен заем на доверие и бюджет, който го устройва за летния трансферен прозорец.

Някой медии стигат по-далеч, пишейки, че самият американец с италиански корени, желае увеличение в дълбочината на състава и възстановяване на качеството. Следващият сезон е много провокационен за Милан, който ще играе като водач в група в Шампионска лига и доникъде на октомври ще играе през 3 дни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР