Техническият директор на БФС Георги Иванов отново ще се наложи

...
Техническият директор на БФС Георги Иванов отново ще се наложи
Коментари Харесай

Гонзо води националите срещу Унгария и Сърбия

Техническият шеф на БФС Георги Иванов още веднъж ще се наложи да влезе в ролята на селекционер. Веднъж към този момент Гонзо застана на пожар отпред на „ трикольорите “, откакто Ясен Петров подаде оставка при 2:5 от Грузия в Разград. Тогава Иванов записа 1:1 в Гибралтар и 0:0 с Грузия в Тбилиси.

Сега някогашният треньор на „ Черно море “ и „ Левски “ може да се окаже на горещия пост за последните два дуела от разочароващите квалификации, написа " Труд ". В тях България гостува на Сърбия и приема Унгария в София.

Към днешна дата това е и най-вероятният проект за деяние в „ Дома на футбола “. Идният четвъртък ще се събере Изпълкома, с цел да вземе незабавните решения. Сигурно е, че досегашният селекционер Младен Кръстаич към този момент е в предишното. А в името на най-хубавото решение, Георги Иванов e подготвен да довърши квалификациите, с цел да може управническото тяло на футбола ни да има повече време за избор на нов ментор.

Другият вид е Илиан Илиев, като не е изключено наставникът да продължи работата си в „ Черно море “. Ако се стигне до назначението му, опитният експерт може да съвместява двете позиции до края на сезона.

Както към този момент „ Труд News “ заяви, Станимир Стоилов гледа към чужбина и възможен автограф с АПОЕЛ (Никозия). Димитър Димитров-Херо пък не е получавал съответно предложение, макар че името му бе измежду евентуалните заместници на Кръстаич.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР