Техническият директор на БФС Георги Иванов - Гонзо, отговори днес

...
Техническият директор на БФС Георги Иванов - Гонзо, отговори днес
Коментари Харесай

Гонзо има едва четири гола за националния отбор

Техническият шеф на БФС Георги Иванов - Гонзо, отговори през днешния ден по забавен метод на рецензиите, че националният ни отбор мъчно бележи попадения и заради това е единствено с 2 точки от началото на евроквалификациите. "

Гледаме класирането, само че какво да създадем? Да вляза и да вкарам два-три гола ли? ", запита риторично Иванов, с което загатна, че към този момент няма нападатели с неговата успеваемост.

А какъв брой гола има в действителност самият Иванов за България? Отговорът - едвам 4 за 33 мача, пишат в собствен материал сътрудниците от " Тема Спорт ".

Гонзо имаше извънредно висока успеваемост в обособените си интервали с фланелката на Левски, която обаче по този начин и не придвижи в изявите си за трикольора.

Първият мач на Иванов за България е през 1996 година - 65 минути в международна подготовка с Люксембург (2:1). Първият му гол идва чак през 2000 година - за 1:1 против Австралия в контрола. През същата година актуалният началник в БФС вкарва 2 от попаденията за 3:0 против Малта в международна подготовка. Година по-късно е и най-ценният гол на Георги Иванов за България, с който носи успеха с 1:0 над Северна Ирландия в същата квалификационна група.

Гонзо няма асистенция с фланелката на националния тим, а във въпросните 33 мача е записал цялостни 90 минути едвам в 5 срещи.

Последната повиквателна за мъжкия отбор на България Гонзо получава през 2005 година, когато остава на пейката при 3:2 над Исландия, още веднъж в международна подготовка.
 Гонзо: На прав път сме! Коментарите на Гошо, Пешо и Тошо не ме интересуват
Гонзо: На прав път сме! Коментарите на Гошо, Пешо и Тошо не ме интересуват

" Ако продължим по същия метод, ще създадем доста добър тим "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР