Теди Москов отдаде почит на баща си с последната пиеса,

...
Теди Москов отдаде почит на баща си с последната пиеса,
Коментари Харесай

Млада надежда на Сатирата блести в пиеса на Теди Москов

Теди Москов отдаде респект на татко си с последната пиеса, която сложи на сцената на Сатиричния спектакъл. „ Музиката, която звучи в представлението „ Станете, с цел да легна аз “ е дело на татко ми. Намерих я в фамилните архиви и я включих “, описа на премиерата режисьорът. Татко му Стефан Москов си отиде в края на 2014 година, трансферирал 80 години. По обучение е доктор, само че композира и музика. Дълги години се грижи за гласовете на артистите в Софийската опера и свири на джука хармоника даже на джаз надсвирвания. Смъртта участва натрапчиво, само че елегантно в най-новата пиеса на сина Теди. "Станете, с цел да легна аз! " е въодушевена от пиесата на Жан-Пиер Мартинез "Ковчег за двама ".



Въпреки че действието се развива в погребална организация, смешните случки и непредвидени обрати не оставят тягостно възприятие у фена. Москов този път е избрал да работи с едни от най-младите попълнения на Сатирата-Михаил Сървански, Рада Кайрякова, Борислав Захариев.



Захариев поради положителната си работа като сатирик в театъра все по-рядко ще чува прякора си Боби Турбото, който до момента не му позволяваше да се изяви пълноценно на сцената. Истинска приятност е да гледаш и младата Рада Кайрякова, която феновете познават от „ Комиците “ и сериала „ Ол инклузив “.

Тя е възпитаничка на Стефан Данаилов от НАТФИЗ и може да постави в дребния си джоб даже холивудските хубавици с съвършената си фигура и дълги коси. Играе повече от безапелационно, пък и явно има здрави нерви, откакто може да издържи сложния темперамент на Теди Москов, който особено благодари на актьорите за тяхното самообладание. Следващите дати, на които можете да гледате „ Станете, с цел да легна аз “ са 30 март, 8, 28 и 29 април.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР