Теди Александрова разкри шокиращи подробности за скандалите около себе си.

...
Теди Александрова разкри шокиращи подробности за скандалите около себе си.
Коментари Харесай

Пак скандал: С кого се изпокара Теди Александрова

Теди Александрова разкри шокиращи детайлности за свадите към себе си. Оказа се, че след  свадите с Диона, тъй като се отхвърли от дует с нея в последния миг и й донесе забележителни финансови загуби, в този момент се е изпокарала и с Илиян.

Всички мислеха, че двамата са доста близки, тъй като имат няколко взаимни песни, само че истината се оказа друга и връзките им не са чисти.

Изпълнителката си призна, че двамата не си приказват по една година. Били идентични в характерите. Певецът и казвал, че би трябвало да порасне и да види нещата по различен метод.

„ Той е доста умен, занимава се с духовни неща. Но с него имаме такива интервали, в които не си приказваме. Но не е с неприятно и неприятни усеща, а просто толкоз близки сме си станали в даден интервал, че имаме потребност малко да се поотдалечим и да си залипсваме. С него имаме нещо като телепатична връзка " – издава Теди в изявление.

В момента е тайнственост дали двамата са в положителни връзки. Едно е несъмнено – рано или късно ще възобновят връзката си. Все отново Александрова не  е толкоз злопаметна, знае, че точно Илиян я откри и й сподели пътя към сцената.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР