TECHART разкри първите подробности за най-новия си проект на тема Porsche

...
TECHART разкри първите подробности за
най-новия си проект на тема Porsche
Коментари Харесай

TECHART GrandGT Selective: Екзотика с ускорение до 100 км/ч за 3.4 секунди

TECHART разкри първите детайлности за най-новия си план на тематика Porsche Panamera Sport Turismo, наименуван GrandGT »Selective«, с който от тунинг-компанията демонстрират желанието си да удовлетворят и клиентите, които търсят малко повече цвят и екзотика в своето многофункционално Porsche.

TECHART GrandGT Selective се откроява с двуцветен интериор с контрастно осъществяване, нов карбонов пакет за вътрешността и екстериора, и неповторимо цветово изпълнение на екстериора.

В оборудването на автомобила са включени специално създадени предна и задна престилка, дифузьор, титаниева изпускателна система, 22-цолови алуминиеви джанти, кожена тапицерия на интериора с Alcantara, включително и на пода, и други.

GrandGT Selective дава обещание освен ексклузивни дизайн доработки, само че и увеличени от 550 до 640 конски сили оптималната мощ и от 770 на 900 Нм оптимален въртящ миг, възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3.4 секунди, както и оптималната скорост на движение от 306 км/ч.

За декември месец, от TECHART дават обещание и съпоставима с GrandGT Selective стратегия за доработка на Panamera Turbo S E-Hybrid.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР