Teatralna Park Residence е един от новите вдъхновяващи жилищни проекти

...
Teatralna Park Residence е един от новите вдъхновяващи жилищни проекти
Коментари Харесай

Добре дошли в артистичния ъгъл на центъра!

Teatralna Park Residence е един от новите вдъхновяващи жилищни планове на столицата. Затвореният комплекс предлага жанр, комфорт, модерност и авторитет на тези, които желаят да усещат пулса на столичния град и в същото време копнеят да запазят удобна на персоналното си пространство. Разположен на мястото на старите неугледни гаражи на бившето Управление безопасност и охрана (Пето управление н (Държавна сигурност), в непосредствена непосредственост до парк " Заимов ", Teatralna Park Residence цели да притегли дейни, млади ангажирани и културни жители, подготвени да трансформират света, в който живеем.

Архитектурният план е основан от съвременен екип, който следва последните трендове в устойчивото развиването на градското пространство. Разположена върху триъгълен имот с дълга страна и вътрешен парк с южно ревю към Витоша, Teatralna Park Residence предлага жилища, изпълнени със светлина, ентусиазъм и разкош. За вашето улеснение резиденцията предлага 277 светли и просторни жилища с озеленени и функционални вътрешни общи пространства и тераси, личен под земята паркинг, личен вътрешен парк с детски площадки, детска градина, супермаркет, ресторант, фитнес зона, кафене и търговски площи. Заобиколена от цели 6 театъра, голям брой галерии, реномирани заведения за хранене и кафенета, Teatralna Park Residence е нов съвременен хабитат, подхождащ на вашия артистичен дух. Отстоящ на няколко минути пешком от площад " Св. Александър Невски ", " Софийската опера и балет " и Народното събрание, на една спирка от пл. " Орлов мост ", Teatralna Park Residence е съвършеният избор за нов дом или имотна инвестиция.

Първата копка на Teatralna Park Residence към този момент е направена, а " Премиерата " на постройката се чака през 2025 година Не пропускайте шанса да се запознаете с плана и да закупите своя нов дом на преференциални условия до края на октомври.

Teatralna Park Residence - изкуството да живееш
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР