ТЕАТЪР ВИЛЕКУЛА представя в Пловдив само на 14 май (неделя)

...
ТЕАТЪР ВИЛЕКУЛА представя в Пловдив само на 14 май (неделя)
Коментари Харесай

Канят на детски театър във Военния клуб

ТЕАТЪР ВИЛЕКУЛА показва в Пловдив единствено на 14 май ( неделя ) от 11:00 ч. във Военен клуб , детския театрално-музикален театър

БЛАГУНИТЕ – ПРИЯТЕЛИ ЗАВИНАГИ

Автор: Илиян Каменов Илиев

Детски сценичен театър

Постановка: ИЛИЯН КАМЕНОВ ИЛИЕВ

Сценография:  КИРИЛ НАУМОВ

Кукли: БЛАГОВЕСТА ВАСИЛЕВА

Музика: ДИМО СТОЯНОВ ОТ ПИФ И АЛЕКСАНДЪР ДОЙЧЕВ.

Участват: ЕЛИЗА ИЛИЕВА, МОМЧИЛ МИХАЙЛОВ, ЗЛАТИНА ЙОРДАНОВА, ЯВОР ЗЕХИРОВ, МАЯ    ГЕЛЕВА,АЛЕКСАНДЪР КАРАМАНОВ,  НЕЛИ СЛАВОВА, КРАСИ КИРЧЕВ , НИКОЛ СУЛТАНОВА . ВЕЛИСЛАВА ДИМОВА

След триумфа на детския ефирен сериал „ БЛАГУНИТЕ “, излъчен по БНТ и театралния театър „ БЛАГУНИТЕ онлайн – още един прелестен ден “, екипът на продукцията сътвори  НОВ детски сценичен театър с обичаните герои.

В представлението „ БЛАГУНИТЕ – другари вечно “, децата отново ще се срещнат онлайн с любимитесигерои, щесепотопят в техниясвяти щепреживеятзаедновесели и поучителниистории. Красивите, цветни и обилни, куклисапреработени специалнозасцена, а декоритесанови, олекотени и с модернавизия. В спектакъланамиратмястоедни от най-харесванитепеснички вкуклениясериал, които учатдецатадабъдатпо-добри, по-уверени в себеси и по-леснодасесправят с компликациите.

С новия театър „ БЛАГУНИТЕ  – другари вечно “ ще се опитаме да си отговорим на въпроса: Що е то геният? Всяко дете се ражда с гений, без значение дали той ще е в изкуството, науката или спорта.  Всяко дете е персона със собствен темперамент и неповторими заложби. Със спектакъла „ БЛАГУНИТЕ – другари вечно “ желаеме да вдъхнем убеденост на дребните фенове, да повярват, че имат гений и да ги предизвикваме да го търсят. Както споделя Чичо Боб: „ Да имаш гений това е … да можеш да правиш нещо по-добре от другите и това да ти доставя наслаждение “.

Повече за Благуните вижте на www.blagunite.com

Билети, на цени от 12 и 15 лева,  на касите на Ивентим . https://www.eventim.bg/bg/biletni_kasi/
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР