Театър ВЕСЕЛ в събота, на 17 декември от 11.00 часа

...
Театър ВЕСЕЛ в събота, на 17 декември от 11.00 часа
Коментари Харесай

С „Коледни сънища” на Театър ВЕСЕЛ Дядо Коледа пристига на сцената в читалище „Искра“

Театър ВЕСЕЛ в събота, на 17 декември от 11.00 часа в читалище „ Искра ” в остарялата столица, ще показа спектакъла „ Коледни сънища ”. Това е едно от обичаните заглавия на дребните фенове на кукленото театрално изкуство в репертоара на кукления спектакъл. Драматизацията е на Елка Баланова, постановката – на Веселин Василев, а куклите – на Лидия Къркеланова. Студийният звукозапис е дело на Петър Атанасчев. В спектакъла вземат участие актьорите Елка Баланова и Веселин Василев и, несъмнено, специфичният посетител – положителният дъртак Дядо Коледа.
„ Коледни сънища “ е поетичен спектакъл-приказка за най-ценното – другарството. Не всеки ден ни се случва да открием същински другар! След срещата сред делфинчето от градския шадраван и снежния човек се заражда едно ново другарство, родено точно на Коледа! Това е сънят на Тъжния човек, останал самичък в празничната нощ. Но когато се появи Думка Сладкодумка, стартира същинският празник. А когато пристигна Дядо Коледа...
Проектът „ Съботни спектакли за фамилна аудитория “ на Куклен спектакъл ВЕСЕЛ се осъществя с общителната поддръжка на Община Велико Търново и в партньорство с читалище „ Искра “ във Велико Търново. За спомагателна информация – 0878 790 549.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР