Теа Винсънт, майка на три деца от Глостършир, Англия, гледала

...
Теа Винсънт, майка на три деца от Глостършир, Англия, гледала
Коментари Харесай

32-годишна майка на три деца се съблече гола и съблазни тийнейджър СНИМКИ

Теа Винсънт, майка на три деца от Глостършир, Англия, гледала по какъв начин двама 14-годишни момчета играят футбол покрай нейната къща. 32-годишната жена предложила на изтощените момчета да пият вода и под този претекст ги примамила в нейния дом, оповестява "Дейли Мейл ".

И тримата почнали да си приказват на кухненската маса, а едно от момчетата споделило, че е на 14 години и върви на учебно заведение. Постепенно от разискване на учебния живот, Теа минала към тематиката за секса.

И по-късно тя поканила другото момче да се качат на втория етаж. Тийнейджърът се качил горе след новата си позната, без да подозира какво го чака. Скоро дамата се появила гола пред него, бутнала го на леглото и го съблазнила.



"Тя ме извика горе и си помислих, че има игрална подпора или тв приемник. Тя ме помоли да седна на леглото и за малко напусна стаята. А когато се върна, беше гола ", разказало е потърпевшото момче.



Няколко минути по-късно момчето се съвзело от шока си, отблъснало Теа Винсънт, облякъл се и изтичал надолу по стълбите. Там го чакал неговият другар, който по-рано бил чул звуци от стаята.



След това младежът разказал на родителите си за случая. Винсънт не се признала за отговорна, заявявайки, че си е мислела, че жертвата й е към този момент на 16 години. Съдебният развой продължава.

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР