Те ще ни демонстрират своите умения. И ще открият възможностите

...
Те ще ни демонстрират своите умения. И ще открият възможностите
Коментари Харесай

Роботи ни демонстрират уменията си

Те ще ни показват своите умения. И ще открият опциите пред високотехнологичната промишленост. Да, това са роботите и машините от последно потомство, на които ще станем очевидци от 15 до 18 април, посещавайки ревю MachTech&InnoTech в Интер Експо Център. Високотехнологичните достижения ще бъдат в центъра и на богата съпътстваща стратегия.

Посветен на машините и нововъведенията в металообработката, интернационалният бизнес-форум заема 10 000 кв.м. и четири изложбени зали. Над 400 водещи марката ще ни предложат всички 190 изложители от България, Турция, Италия, Германия, Полша Унгария, Румъния, Австрия, Чехия и Гърция. През тази година на фокус са роботизацията, автоматизацията, 3D принтирането и високотехнологичните машини в интерес на промишлеността.

Учебният модул

KUKA ready2_educate. Това име носи образователният роботизиран модул, който ще показва своите благоприятни условия. Системата от последно потомство ще притегля вниманието през всички изложбени дни.

„ Това е дребна камера, чиято съществена цел е да помогне на студентите да се срещнат с програмирането на роботи, като това е още и добра опция за фирмите да оказват помощ на чиновниците си да придобият подобаващи умения “, разясняват от KUKA. Ready2_educate може да извършва разнообразни равнища на компликация, от елементарни задания за нареждане до комплицирано непрестанно придвижване по маршрут и надлежно логическо програмиране.

Технологичност в промишлеността – както в никакъв случай до момента

Високите технологии са на всички места. Това не прави изключение и в промишлеността. Сред доказателствата за това са опциите на машините и продуктите, чиито благоприятни условия ще бъдат демонстрирани по време на съпътстващата стратегия.

Присъсващите ще схванат по какъв начин дребните елементи усъвършенстват продуктивността. На живо ще бъдат изпитвани строителни материали и прецизни измервателни принадлежности посредством потреблението на профилирани машини за изпитване в изискванията на огън, напън и прегъване. Представени ще бъдат качествата на последно потомство филтри за филтриране на въздуха.

За минимализиране на всеки един риск, вниманието ще бъде фокусирано върху решенията за симулация на индустриалните процеси. А ново потомство артикули в металообработката ще откри платформата за своята премиера – точно ревю MachTech&InnoTech. И несъмнено – на присъстващите ще бъдат разкрити новостите в дигитализирането на промишлените стадии. Вниманието на експертите ще бъде „ превзето “ и от визиите и рекомендациите за Производство 4.0.

Броени дни ни разделят от високотехнологичния бизнес-форум MachTech&InnoTech . Събитието, което чакат експертите в промишлеността от страната и чужбина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР