Те са яки, свежи, те са модерни, те са актуални

...
Те са яки, свежи, те са модерни, те са актуални
Коментари Харесай

Секси и успешни: ТОП 5 под 25 г. яки мацки във фолка

Те са яки, свежи, те са съвременни, те са настоящи и несъмнено са девойките, които ще задават тона в модерната поп-фолк музика. Ето ТОП 5 на едни от най-свежите мацки под 25 години:

5. Данна

Тя предизвика непрекъснато със фотосите и позите, които заема за Instagram, а няма още 18 години. Супер напориста и много вървежна, Данна е цялостен шлагер. Критикуват я непрекъснато точно за странните пози, които са много безумни, само че на нея не ѝ пука доста.

Виж още: Разкошът, в който тъне богатата наследница на престъпния необут Фатик

4. Десита

Топ мацка, топ певица и всички са луди по нея. Бургазлийката е набор 01, само че почитателите желаят повече части от нея и да направи огромен концерт. Е, последното едва ли ще стане скоро, тъй като е при започване на кариерата си, само че е несъмнено една от най-свежите мацки във фолка.

Виж още: Илиян Найденов проговори за Теди Цветкова: Заедно са от преди Нова година!

3. Симона

Тя е съвършената " опаковка ", която да продава. Може да звучи зле, само че всеки известен актьор е точно това и се старае да показва себе си на положително равнище. Симона е супер секси, пее грубо и сме сигурни, че има още доста неща да демонстрира. 

2. Тита

Ако беше към момента в поп музиката, щеше да е преди всичко, само че в чалгата не е супер безапелационна още. Стартира с дует с Джуна, в този момент с Фики, само че резултатите са... неуверени. Тита е супер мацка, има голяма фенска маса и си е тотална звезда. Е, по актуалните БГ стандарти за звезда.

Виж още: Без презервативи и съществени тематики: 5 обстоятелството за " Ергенът ", които ще ви изненадат

1. Лидия

Тя е бъдещата кралица на поп-фолка. Млада, красива, безумно надарена и секси. Атрактивната ѝ визия е черешката на тортата. Всяко нейно парче става шлагер, видеата ѝ натрупат милиони гледания и всички я търсят, с цел да пее в клубовете им. Няма по какъв начин Лидия да не е преди всичко!

Изображение: https://www.instagram.com/lidia_alpha/, https://www.instagram.com/hrisistar/, https://www.instagram.com/simona_alphamusic/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР