Те са умни, красиви, чаровни и много привлекателни. Влизат в

...
Те са умни, красиви, чаровни и много привлекателни. Влизат в
Коментари Харесай

Вижте най-съблазнителните и красиви тв-водещи по света, които радват зрителите

Те са умни, красиви, чаровни и доста привлекателни. Влизат в дома на феновете си всекидневно и те ги познават съвсем като свои близки. Да, това са обичаните дами телевизионни водещи, които се усмихват благо, само че и са много сексапилни. България може да се похвали с доста красиви лица, които виждаме на дребния екран, само че светът също има какво да ни покаже по въпроса.

Сред страните, източник на порядъчен брой съблазнителни тв-водещи, са Испания, Италия и страните от Латинска Америка.

Към листата можем да прибавим Съединени американски щати, Англия и Скандинавия, само че прилежащите на България страни не са за занемаряване. Повечето от тези девойки оповестяват новините, само че измежду тях има и модератори на риалити шоута, такива, които споделят късметийските цифри от лотариите и не една и две спортни журналистки.

Нещо повече, огромен % от тях надалеч не са просто красиви и симпатично глуповати, и триумфите в кариерите им, плод на труд и упоритости, са прелестно доказателство за това.

Вижте 11 от най-сексапилните телевизионни водещи, които радват феновете от дребния екран.

Лаура Уитмор, Ирландия/ Англия



Лаура стартира кариерата си от MTV Europe, следва шоу, което търси гении по RTE Two, а сега води риалити за оцеляване Survival of the Fittest по британската ITV2. Живее в Лондон и с изключение на като телевизионна водеща се изявява и като модел и има за какво.

Габриела Кристеа, Румъния



Габриела дебютира на дребния екран още през 1994-а, когато е единствено на 19 години, когато е водеща на годишното издание на Евровизия. След това стартира в утринния блок на Tele7, което й печели още по-голяма известност в Румъния. В момента се е ориентирала по-скоро към продуцентска кариера, която съчетава с майчинството.

Патрисия Конде, Испания



Патрисия също е от дамите, които не се лимитират единствено в едно занятие. Преди да стане телевизионна водеща, тя е младеж модел, стартира да се снима още на 14 години. През 1999-а се опитва в състезанието Мис Испания. Оттам тя попада като кореспондент в малкия екран и кариерата й потегля нагоре.

Александра Обрадович, Сърбия



Формулата " Млада и секси жена води
лотария " работи сносно в прилежаща Сърбия. Александра Обрадович оповестява от екрана спечелилите от тотото, в случай че някой изобщо следи числата, до момента в който тя е там.

Кристина Доченау, Румъния



Още една румънска хубавица намира мястото си в този лист. Всъщност сексапилната русокоска от фотографията води новинарска емисия.

Ана Мария Пикасо, Перу



Пикасо е приключила публицистика в Остин, Тексас. След това стартира като водеща на вечерните вести в Далас, където прекарва една година преди да завоюва стипендия и да замине за Мексико. Оттам се връща в родната Лима, където става водеща в един от перуанските спортни канали.

Дейзи Фуентес, Куба/ Америка/ Испания



Още в колежа Дейзи е наета да води новините от 18 и от 23 часа по един от каналите на мрежата на Telemundo. После се причислява към екипа на американското MTV и става първата им водеща от латиноамерикански генезис. Следват риалити шоута, състезания и телевизионни сериали.

Енки Бракай, Албания



Енки се явява на кастинг за водеща на новините по албанска телевизия. Уловката е, че напълно съзнателно пропуща да си постави риза под сакото. Продуцентите са толкоз впечатлени, че я наемат незабавно. Защо ли...

Надин Агнатиос, Ливан



Надин постоянно попада в класациите на най-красивите дами в Ливан. Някои я назовават " ливанската Адриана Лима ", само че тя в действителност е водеща на новините.

Чариса Томпсън, Съединени американски щати



Чариса стартира кариерата си в малките екрани като кореспондент, само че минава като ко-водещ на предаването Sportsnation по спортния канал ESPN и във Fox Sports Live по Fox Sports. Ролята на Томпсън е на модератор, който приказва с някогашни спортисти по горещите тематики от деня.

Мелиса Тюрио, Франция



Мелиса приключва публицистика в Гренобъл, след което приключва магистратура – аудио-визуална публицистика, още веднъж там. Големият пробив в малкия екран идва, когато става водещ на предаване за пътувания по TF1. После прави още една крачка напред като отива в телевизия M6, където е по едно и също време редактор и водеща. През 2007-а е оповестена за най-красивата французойка от мъжкото списание FHM.

Източник: webcafe.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР