Те са една от най-интригуващите политически двойки в света. Романтиката

...
Те са една от най-интригуващите политически двойки в света. Романтиката
Коментари Харесай

Тя е на 70, той на 46: Семейство Макрон, което разби табутата

Те са една от най-интригуващите политически двойки в света. Романтиката сред Еманюел Макрон и брачната половинка му Брижит разруши табутата. Тя е с 24 години по-възрастна от него и е негова някогашна учителка по драма. Любовната им история плени хора по целия свят, разказва .

Изумлението към дамата, която напуща първия си брачен партньор, татко на трите ѝ деца, поради един от учениците си, който един ден ще стане президент на Франция, е безпределно.  

Еманюел е извънредно талантлив 16-годишен възпитаник, който се оказва влюбен до уши в блестящата си учителка. Той загатва обичания ѝ роман в учебно есе. Предполага се, че в него може да се е обърнал непосредствено към Брижит. Мнозина виждат близката връзка, развила се съвсем мигновено сред преподавател и възпитаник. 

Когато Макрон се причислява към трагичния клуб на Брижит, тя е омъжена за Андре-Луи Озиер от близо две десетилетия. Първият й брачен партньор е хубав, висок, мрачен и строен, само че без възприятие за комизъм. 

Когато Брижит среща Макрон, нейният наследник Себастиен е малко по-голям от него, а щерка ѝ Лорънс е на същата възраст. Той съумява да построи близки връзки с тях. 

Когато схващат какво се случва, родителите на Еманюел твърдо вземат решение да изпратят влюбения си наследник в Париж. И въпреки всичко младежът и неговата обичана към този момент не могат да се откажат един от различен. Преди да си тръгне, той ѝ каза:  „ Не можеш да се отървеш от мен. Каквото и да става, ще се оженя за теб ” 

Те не се виждат през цялата 1994 г. Еманюел учи в центъра на Париж, до момента в който Брижит продължава да преподава. Първоначално има вяра, че срамното увлечение и на двамата бързо ще отмине, само че се оказа, че младежът не е хвърлил думите си напразно.  

Той ѝ се обажда всеки ден и Брижит, като че ли не запомнила, че от другата страна на линията има шестнайсетгодишен младеж, говори с него часове наред. 

Година по-късно тя стартира постоянно да го посещава в Париж - под разнообразни предлози. Еманюел приключва учебно заведение като отличен възпитаник и влиза в университета. Тогава той навършва 18, което значи, че аферата с Брижит престава да бъде възбрана за него.  

В родния им град всеки втори човек към този момент знае за аферата и тогава доста остарели другари се отказват от мадам Озиер, смятайки я за принудител на почтено момче. Не било по-лесно и за родителите на Еманюел - уважавани лекари, в един миг те стават за смях и от в този момент нататък са третирани „ сякаш са инфектирани с чума “.

В Амиен обичаната на бъдещия президент непрекъснато се усеща като заточеник. Този път е доста сложен за нея, само че няма по какъв начин да отстъпи. 

И най-после, последният, който научава за изневерите на Брижит, е нейният брачен партньор, за който тази вест е същински удар. Това е рана, която не се лекува елементарно. Той не счита да елементарни измяната - незабавно напуща дома си, оставяйки Брижит сама да изясни всичко на децата. Те се развеждат едвам през 2006 г. 

В продължение на 10 години Брижит и Еманюел се обичат макар целия свят. Младият мъж съумява да влезе в влиятелния Sciences Po през 1998 година, по-късно продължава образованието си в университета Париж X - Нантер, а през 2000-те се мести в Страсбург, с цел да получи тапия по бизнес администрация.  

Брижит винаги е с него. Тя е щастлива да се отдаде на упоритостите на Еманюел, тъй като той е влюбен в нея като момче. Десет години по-късно 29-годишният Еманюел най-сетне взема решение да предложи брак на някогашната си учителка. По това време Брижит е на 54 години.  

Те се женят на същото място, където Брижит се омъжва за пръв път през далечната 1974 г. След това Еманюел обществено благодари на всички, че са съумели да одобряват „ не напълно естествената двойка “. 

И през 2014 година, към този момент умел анализатор, Еманюел се издига до поста министър на финансите и дружно с Брижит се местят в Париж, където дамата продължава да преподава за лично наслаждение. В този миг двойката им още веднъж става обект на социална рецензия, а когато очарователният министър на финансите взема решение да се кандидатира за президент, равнището на публичното женомразство към Брижит изцяло надвишава всички възможни стойности. 

С времето обаче светът като че ли одобри тяхната обич и сега връзката им не е обект на рецензия, както преди години. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР