Те разпалват романтични слухове през последните няколко седмици, а наскоро

...
Те разпалват романтични слухове през последните няколко седмици, а наскоро
Коментари Харесай

Никол Шерцингер се крие от папараците по време на шопинг с новото гадже

Те разпалват сантиментални клюки през последните няколко седмици, а неотдавна още веднъж бяха видяни дружно да се любуват на интимна вечер в коктейл бар в Лондон.

Никол Шерцингер и Том Еванс не съумяха да спрат спекулациите, до момента в който се любуваха на първокласен шопинг дружно през вчерашния ден.

41-годишната някогашна другарка на най-хубавия български тенисист Григор Димитров беше облечена в шикозно алено палто, което без подозрение я топлеше в мразовития ден.





Тя добави към изкусителната си визия чифт дълги черни ботуши от велур и изискана шапка, като сведе аксесоарите си до най-малко.

Разбира се, певиата заложи на солидното количество грим, което тя обича, като акцентира очите си и добави розово червило.

Том отвори врата на колата за Никол, като я направляваше с ръка, до момента в който държеше пакет от Bvglari в ръката си.

Междувременно Том се появи в сиво палто с нотки на синьо, което си партнираше със сив панталон и черни обувки.

Папараците не пропуснаха да снимат всяка крачка на новата световна двойка, а явно Никол не беше във екстаз този път, като се опитваше непрекъснато да прикрие лицето си с огромната шапка, която носеше.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР