Те (работодателите - бел. ред.) вчера се простреляха в крака

...
Те (работодателите - бел. ред.) вчера се простреляха в крака
Коментари Харесай

Цитат на деня: Работодателите са простреляха в крака ритуално

Те (работодателите - бел. ред.) през вчерашния ден се простреляха в крайници ритуално.

Това разгласи Димитър Манолов, президент на синдиката " Подкрепа " в студиото на Нова телевизия. Така той разяснява хода на работодателските организации, които през вчерашния ден сезираха Комисията за отбрана от дискриминация като оповестиха, че са дискриминационни текстовете, с които се вкарва заплащането за по този начин наречения клас " прослужено време ". Според Манолов всеки, който най-малко малко схваща, знае какъв ще е изходът от този ход.

Манолов също така укори работодателите, че назовават народа си лентяи и че е рисково изказванието им, че синдикатите са нездравословни. Последното той дефинира като говорене с езика на Хитлер.

Като не желаят да заплащат за стаж, да наемат млади служащи, предложи синдикалистът. Според него работодателите търсят да наемат хора, на които да не заплащат.

Обяснението за какво работодателите упорстват да се отстрани клас " прослужено време " му е, че това се прави, тъй като " им е дребна торбичката " и се пробват да спрат планувания растеж на минималната работна заплата.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР