Те обичат банер на Алианц Арена... и една-три ракети, оттук

...
Те обичат банер на Алианц Арена... и една-три ракети, оттук
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен показва на алчната УЕФА какво липсва на Шампионската лига с изявление на Арсенал

Те обичат банер на Алианц Арена... и една-три ракети, отсам и неналичието на почитатели на Байерн Мюнхен на Емирейтс за първия мач.

И в границите на няколко минути след първия сигнал - когато димът от последния кръг от пиротехника съвсем се беше вдигнал - ултрасите на Sudkurve разплитаха платно, което се простираше по дължината на трибуната зад вратата на David Raya.

Той гласеше: „ НИЕ СЪЩО НЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ХАРЕСВАМЕ. ИЗКЛЮЧВА УЕФА! МАХАЙТЕ съдебна експертиза ОТ НАШИЯ СТАДИОН! “

Ако ВИП-овете бяха завършили с вечерите си, може би щяха да се гърчат по местата си. Или може би не им пукаше. Не обръщайте внимание на редовите почитатели, усетете банковото салдо, чуйте по какъв начин звънят касите.

От позиция на качество, това не беше най-завладяващото съревнование, само че от позиция на заостреност, от позиция на напрежение, от позиция на победа или отпадане, това беше това, което трябваше да съставлява Европейската купа. Нека си признаем, това беше следващото издание на Шампионската лига, което стартира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР