Те не се страхуват от слънцето, не хапят и обичат

...
Те не се страхуват от слънцето, не хапят и обичат
Коментари Харесай

Енергийните вампири

Те не се опасяват от слънцето, не хапят и обичат чесън, само че при все че са си вампири. След диалога с тях, а от време на време даже единствено след малко престояване в едно помещение, силите ненадейно ни напущат, усещаме се опустошени или разтревожени. Сигурно към този момент е ясно, кое е общото сред тези привидно елементарни хора и живите мъртви от националните сказания – паразитният метод на живот. Едните смучат кръв, а другите психологичната сила, само че следствията за нас могат да се окажат еднообразно тежки.

Къде има възможност да ги срещнем? В претъпкани влакове и рейсове, по манифестации, на опашки и въобще на всички места, където има струпваме на хора и надлежно напрежение. Подобно на митологичният си другар, който надушва кръв, по този начин и енергийният върколак знае, че по тези места може да се наслаждения на обичаните си лакомства – разногласията и споровете. Със злобна забележка, нападателно държание или липса на образование той провокира отрицателна сила в близките, улавя я и я акумулира.

Най-лошият вид е, в случай че ни се постанова всекидневно да поддържаме връзка с енергиен върколак на работа или вкъщи. Тези хора се стремят към началнически постове, където могат да смучат от подчинените си на воля. Те непрекъснато ги подлагат на критика, унижават, заплашват ги с уволняване. След всяка борба шефът върви все по-свеж и светлочервен, а неговите жертви стартират всеобщо да имат проблеми със здравето. Имунитетът им отслабва, появяват се хронични болежки, усещат се депресирани и непрекъснато изтощени.

Как да ги разпознаем? Енергийните вампири биват два вида. Едните вършат усещане с експанзията, жестокостта и егоизма си. Те работят решително и безочливо, без да зачитат възприятията на другите. Ако жертвата не реагира даже са способни да я ударят, с цел да получат нужната им доза сила.

Вторият вид вампири са доста по-трудни за различаване. Те не подвигат кавги, не влизат в разпри, даже наподобяват беззащитни и спокойни, само че имат различен способ за изсмукване на жертвата – безконечното циврене. Всеки човек от време на време има потребност от съчувствието на близките, само че пасивният енергиен върколак непрекъснато занимава близките с проблемите си, като в това време ни минимум да се интересува от техните. Затова деликатно се отнасяйте към приятелите и съседите, които непрекъснато ви идват на посетители, само че без да ви канят. В последно време се вижда нов подвид на тази група – телефонните вампири. Те могат с часове да ви описват за душевните си терзания (винаги негативни) без ни минимум да се интересуват, дали ви се слуша, дали ви откъсват от някаква работа или ви будят.

Как да се защитим? Ако в своето обграждане имате върколак, най-добре е да избягвате всевъзможни контакти с него. Разбира се, това не постоянно е допустимо, да вземем за пример в случай че става дума за вашия началник. В подобен случай най-важното е да запазите успокоение. Всичките нападки на нападателния върколак целят единствено едно – да ви изкарат от равновесие. Докато мислите за него със завист, неспокойствие или яд, той ще черпи сила от вас.

И по този начин, негова цел е да предизвика спор или спор, вашата задача – да се усмихнете и да не се поддавате на провокацията. Това е мъчително преживяване за енергийния върколак, тъй като отровата му не може да проникне през постоянното ви биополе и се отразява назад към него. В този миг на пасивният върколак най-вероятно ще му прилошее, а нападателният ще изпадне в бяс. Но вие би трябвало да останете въпреки всичко спокойни, а по-късно незабавно се захванете с нещо прелестно. Водата има свойството да лишава отрицателната сила, по тази причина при първа допустима вземете душ или изпийте чаша чай на мудни глътки.

Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР