Te (левите) искат ние да нямаме идентичност, искат да сме

...
Te (левите) искат ние да нямаме идентичност, искат да сме
Коментари Харесай

Крайно левите сравниха новия премиер на Италия Джорджия Мелони с Бенито Мусолини, била „фашист”

Te (левите) желаят ние да нямаме еднаквост, желаят да сме съвършени роби-консуматори, само че ние няма да им позволим, споделя в своята тирада Мелони

Крайно левите, предстоящо, започнаха да съпоставят новия министър председател на Италия Джорджия Мелони – първата жена на този пост в историята на страната – с Бенито Мусолини**. В това няма нищо изненадващо, тъй като за мнозина използването на думата „ фашизъм ” към този момент е фриволно и всякога, когато не е склонен с следващата глобалистична нелепост, като дефиницията на бащата и майката като „ родител 1 ” и „ родител 2 ”, например За левите Мелони съставлява опасност, тъй като слага под въпрос тяхното владичество над в миналото свободна Европа, която в този момент е превзета от парадокса на лявото и либерализма.

Но за какво реагират по този начин съперниците на Мелони – в презрян опит да прокарат пропагандата си? Защо разсъдъкът се назовава „ фашизъм ”, а безумието, което залива целия Европейски Съюз, се зове „ народна власт ” и „ независимост ”?

Ето една тирада на новия министър председател на Италия от 2019 година, по време на годишната Конференция на фамилията. Вие преценете до каква степен казаното е фашистко*.



„ Защо (за левите) фамилията е зложелател? Защо то е толкоз плашещо за тях? Има единствено един отговор на тези въпроси. Защото то ни дефинира, то е нашата еднаквост. Защото всичко, което ни дефинира в този момент е врагът. Защото тези, които желаят ние да нямаме еднаквост, желаят още ние да сме съвършените роби-консуматори.

Затова нападат нашата национална еднаквост, нашата религиозна еднаквост, половата ни еднаквост и семейството. Не ми е разрешено да се разпознавам като италианка, християнка, жена, майка. Не! Трябва да бъда „ жител Х ”, „ пол Х ”, „ родител 1 ”, „ родител 2 ”. Трябва да съм число. Защото когато съм номер, когато нямам еднаквост и изгубя корените си, тогава ще бъда съвършеният плебей в ръцете на финансовите спекулатори. И съвършения потребител.
И заради тази причина ние подбуждаме боязън у тях. Затова това събитие (Конференцията на семейството) подбужда боязън у тях. Защото ние не желаеме да сме цифри. Ние ще защитим цената на това да си човек. Всеки обособен човек. Защото всеки от нас има неповторим генетичен код, който е несравним. И дали ви харесва или не, това е свещено. Ще го браним, ще браним Бог, страна и семейство – всички тези неща, които отвращават тези хора толкоз доста. Ще го създадем, с цел да защитим свободата си.

Защото в никакъв случай няма да бъдем плебеи и елементарни потребители в ръцете на финансовите спекулатори. Това е нашата задача и по тази причина съм тук пред вас през днешния ден. : „ Огньове ще се палят един ден, с цел да свидетелстват, че две плюс две прави четири. Мечове ще се вадят, с цел да се потвърди, че листата през лятото са зелени ”.

Това време настана. Ние, господа, сме подготвени! Благодаря ви. ”

 

*Фашизъм - Еднопартийна система на ръководство, при която всяка класа има своето настрана място, функционалност и посланичество в ръководството, само че индивидът е зависещ на страната и контролът е подържан с военни средства, загадка полиция, строга цензура и държавен контрол върху промишлеността и финансите.

-Funk & Wagnall’s Standart Dictionary, New York, 1968 година p.482

*Фашизъм - Най-реакционно политическо течение в капиталистическия свят, което се стреми посредством свирепа терористическа тирания да резервира капиталистическия строй, да изкорени демокрацията вътре в страната и с кървава война да завземе други страни и да пороби други нации в интереса на финансовия капитализъм. Общата основа на фашизма е империализмът.

-Български разяснителен речник, София, 1973 година, стр.1058-9

**Бенито Мусолини е премиера на Италия в интервала 1922-1925 година От 1925 до гибелта си през 1943 година е деспот, оповестил първата фашистка тирания в Европа.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР