Те допълват, че се отнасят отговорно към провеждането на държавните

...
Те допълват, че се отнасят отговорно към провеждането на държавните
Коментари Харесай

Транспортният бранш: Протестът на 18 май няма да пречи на учениците и работещите

Те допълват, че се отнасят отговорно към провеждането на държавните зрелостни изпити
„ Протестът на 18 май 2022 година, който Обединеният транспортен отрасъл ще организира, няма за цел и ще избегне по всевъзможен метод възпрепятстването на придвижването и на пътуването на учениците до учебно заведение и на работещите до техните работни места. Ще бъдат подхванати стъпки, с цел да се избегнат усложнения на хилядите зрелостници, които в същия ден би трябвало да положат държавен зрелостен изпит по български език и литература. “, пишат в своя позиция от Съюза на интернационалните превозвачи.

Исканията на сектора са свързани с облекчение на цените за всеки български жители и са в негов интерес. Както правото на обучение и работа са предпазени от Конституцията, по този начин и правото на митинг.

„ Представителите на транспортния отрасъл съблюдават всички права на жителите, както и законите на Република България. „ Ние съблюдаваме и правилото на диалогичност и откликваме на молбата на министъра на образованието акад. Николай Денков за проявление на схващане и подпомагане. Това е още един образец за това, че общи и положителни решения се намират единствено с разговор “, разясняват представителите на транспортния отрасъл.

„ За 18 май ще бъде основана организация и всички жители ще бъдат осведомени за точките и часовете на митинг, с цел да плануват опциите си за превоз. В средствата за всеобща информация, в обществените медии и в формалните Интернет страници на организациите и фирмите, които вземат присъединяване, ще бъде оповестена информация, която да улесни пасажерите.

Желаем триумф на всички зрелостници! “, приключват те позицията си.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР