Те добавят, че това се е случило за първи път

...
Те добавят, че това се е случило за първи път
Коментари Харесай

Коне или гаубици изпраща Ким Чен Ун на Путин? Какво разкриват снимки на мистериозния влак от космоса?

Те прибавят, че това се е случило за първи път през последните няколко години, само че също по този начин, че съветската ветеринарна работа заяви, че влакът, минал корейско-руската граница, е превозвал коне. Това оповестява македонската медия Слободен щемпел.

 

„ Невъзможно е да се дефинира задачата на влака, който видяхме на фрагментите, само че това идва на фона на известията за продажби на оръжие на Северна Корея на Русия и възобновена търговия сред двете страни “, споделят от организацията.

 

В отчета им се показва, че в 10:24 ч. локално време е бил видян трен, състоящ се от локомотив и три затворени вагона от корейската страна на границата, а в 13:10 ч. от съветската страна. В 14:29 часа на гара Хасан, на към два километра от границата, се вижда локомотив с три вагона, до момента в който в това време три по-малки покрити вагона или възможни контейнери с коли са били на прилежащата железопътна линия.

„ Не може да се дефинира дали се прави прекачване на материал или нещо друго и местоположенията на тези влакове може да не са свързани “, се споделя в отчета.

 

Русия и Северна Корея отвориха още веднъж железопътен мост, който беше затворен от 2020 година заради пандемията от Covid, съгласно изказване на съветската държавна ветеринарна работа в сряда. Влакът, който видяха от 38 North Company, беше първият, откогато мостът беше пуснат за придвижване.

 

Северна Корея съобщи през септември, че в никакъв случай не е доставяла на Русия оръжия или муниции и не възнамерява да го прави.

 

Белият дом обаче съобщи, че Вашингтон разполага с информация (включително фотоси от космоса), която демонстрира, че Северна Корея скрито доставя на Русия забележителен брой артилерийски снаряди и се пробва да прикрие доставките, като ги насочва през страни от Близкия изток и Северна Африка.

 

Вече няколко разследващи служби на огромни страни са безапелационни, че Ким Чен УН и Владимир Путин са се договорили Северна Кория да помогне на Русия с оръжия и муниции. Кремъл припомнил на Пхенян, че години наред Москва оказва помощ на северно-корейската войска.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР