...

</TD
Смъртността от коронавирус и общите нива на заразяване може да
Коментари Харесай

Бил Гейтс очаква краят на пандемията да е през лятото


На фона на развиването на естествения имунитет, имунизацията, появяването на нови медикаменти " смъртността и заболеваемостта би трябвало да спаднат внезапно ", счита Гейтс. Той предвижда, че " при липса на нови варианти доникъде на идната година тези числа може да доближат сезонни данни за грип ".

В същото време Гейтс прикани международната общественост да работи интензивно за очистване на ковид, с цел да понижи опасността от нови пандемии.

Основателят на " Майкрософт " чака с неспокойствие светът да се оправи с провокациите, свързани с доставката на ваксини против ковид през идната година.

Бил Гейтс и някогашната му брачна половинка Мелинда управляват благотворителна фондация, която има почти 50 милиарда $. Основните области на работа на организацията включват битка с рисковите заболявания в разрастващите се страни, и развиване на здравните и просветителни стратегии в Съединени американски щати.

Чрез фонда към този момент са разпределени стотици милиони долари за създаване на ваксина против ковид и за поддръжка на бедните, които са най-уязвими от пандемията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР