Здравейте, уважаема редакция. Аз съм ваш редовен читател и понеже

...
</TD
>Здравейте, уважаема редакция. Аз съм ваш редовен читател и понеже
Коментари Харесай

Ако вземем вода от това място: Няма да горят бойлери и перални, кожата и косата няма да се увреждат

Здравейте, уважаема редакция. Аз съм ваш постоянен четец и тъй като скоро не съм виждал да пишете по тази тематика, желая да обърна изключително внимание, написа четец на Plovdiv24.bg . И прибавя:

" Проектът “Въча " е прочут от десетилетия дори мисля, че е остарял колкото планът за водоснабдяване на София от язовир Искър, който обаче за разлика от “Въча " е сполучливо сбъднат още преди над половин век и в София има много положително качество на водата - без пръст и котлен камък.

Всичките проблеми по водоснабдяването в Пловдив с неприятно качество на водата ще бъдат решени. Няма да горят бойлери на 2 години, перални, миялни машини и други електроуреди. Фаянсът и теракотите ще са непокътнати и като нови. Кожата и косата на доста хора няма да се повреждат от котления камък, изключително на по-чувствителните. Направо е закононарушение при толкоз доста вода покрай Пловдив да не е осъществен планът “Въча ". 

И не на последно място - ще се построи и чисто нова ВиК мрежа, тъй като остарялата мрежа аварира всеки ден и несъмнено е в доста неприятно положение.

Интересно какво ли мисли община Пловдив? Отдавна не са правили изказвания по тази тематика.

Благодаря Ви! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР