Здравейте, пиша Ви във връзка с поредното безумие в нашия

...
</TD
>Здравейте, пиша Ви във връзка с поредното безумие в нашия
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Поредното безумие в нашия град

Здравейте, пиша Ви по отношение на следващото безумство в нашия град. Става въпрос за подложен знак за неразрешено прекъсване и паркиране на ул. " Чардафон ", намираща се от източната страна на Университета по хранителни технологии, написа читателка на Plovdiv24.bg . И прибавя:

" От повече от месец (откакто е подложен знакът) на живущите и работещите в този регион се постановат непрекъснати санкции от полицията (включително и през почивните дни) и колите се репатрират в деня, в който им са наложени санкциите.

Вероятно на всички чиновници целеустремено им е подредено тази улица да бъде проверявана постоянно. Хората, които живеем там, нямаме никаква друга опция за паркиране -  наоколо нито има паркинг, а синята зона по бул. " Марица " е заета от служебни абонаменти.

Улицата, на която пребивавам (ул. " Георги Комитата " ), е цялостна с коли на студенти. Петнадесетината паркоместата по ул. " Чардафон " може да не са били доста, само че бяха някакво облекчение, а сега е пъкъл.

Поради каква причина господин Чонов и всичките му подчинени вземат решение, че би трябвало на тази необятна улица да се забрани паркирането в случай, че до момента там се е паркирало и колите не пречат на свободното прекосяване на останалите участници в придвижването, а в това време по бул. " Марица ", който е доста по-натоварен и по-тесен, не се реализира никакъв надзор и колите паркират по платното за придвижване и на тротоара, навряни сред дърветата, като предпоставките за ПТП са доста по-големи или, не дай си Боже, да бъде ударен човек на някоя от пешеходните пътеки.

Моля за подпомагане от Вашата редакция да бъде дадена публичност за този проблем и да се потърси отговор от виновните лица, тъй като това състояние е нетърпимо ".

Очаквайте по-късно през днешния ден отговора на община Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР