Здравейте. Бих искал да подам оплакване във връзка с това,

...
</TD
>Здравейте. Бих искал да подам оплакване във връзка с това,
Коментари Харесай

Проблем в едно от най-близките до Пловдив села

" Здравейте. Бих желал да подам недоволство по отношение на това, че спирката в село Труд в посока Пловдив се подминава доста постоянно от водачите на автобусните линии Хисаря - Пловдив и Карлово - Пловдив ", оповестява четец на Plovdiv24.bg .

" Причината водачите да подминават постоянно въпросната спирка в селото е, че билетът е доста на ниска цена и те няма да завоюват доста пари, само че все пак мисля, че са длъжни да стопират,  изключително когато на спирката има пасажери за качване.

Най-често спирката се подминава от рейса Карлово - Пловдив в 14 часа (14:00 от Карлово и някъде сред 14:30-50 в село Труд), само че от време на време се случва и в други часове също рейсовете да не спрат там.

Ако има опция, бихте ли ревизирали въпросния случай, тъй като това, както споделих, се случва доста постоянно, а на спирката постоянно има хора за качване, които след това са принудени да се реалокират на гарата, с цел да заловен влака (който най-малко е несъмнено,че ще спре) ", изясни в детайли индивидът.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР