Всички българи, които са по морето, са предупредени за утрешния

...
</TD
>Всички българи, които са по морето, са предупредени за утрешния
Коментари Харесай

Всички на морето са предупредени за утре!

Всички българи, които са по морето, са предизвестени за утрешния ден. Обявен е код за мощно неспокойствие до 4 бала в областите Бургас, Варна и Добрич. В заливите до 3-4 бала. Това демонстрира информация на Varna24.bg в уеб страницата на Национален институт по метеорология и хидрология.

От друга страна цялата карта свети в зелено, което значи, че времето в страната ще бъде хубаво. Утре ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан, в югоизточните региони - краткотрайно мощен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 28° и 33°, в София - към 28°. През нощта против вторник облачността над Източна България ще се усили и тук-там там ще превали.

Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан източен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23°, на 2000 метра - към 14°.

Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа сдържан, в южните региони - краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 25° и 29°. Температурата на морската вода е 23°-25°.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР