В Деня на народните будители – 1 ноември, областният управител

...
</TD
>В Деня на народните будители – 1 ноември, областният управител
Коментари Харесай

ПМГ Акад. С. Корольов получи почетен плакет за Деня на будителите

В Деня на националните будители – 1 ноември, регионалният шеф на област Благоевград Мария Димова връчи на управлението на ПМГ " Акад. С. Корольов “ почетния плакет, оповестиха от регионалната администрация.

Най-високото отличие на Областна администрация Благоевград - почетен плакет, се връчи по случай 50-годишния празник на гимназията и по случай Деня на националните будители, с благодарност към половинвековната история на учебното заведение, всеотдайната работа на учителите и забележителните триумфи на учениците.

Областният шеф връчи почетния знак на шефа Николай Каращранов и зам.-директорите Йордан Цветанов и Димитър Стойчев. " Днес празнувате Вие – учителите, които работите интензивно, с цел да запазите и придвижите нашата история и просвета през вековете. Нека през днешния ден се обърнем към тези полезности, които ни дефинират като нация, дано ги пазим, а Вие да ги предавате на Вашите възпитаници с горделивост и обич. “, сподели госпожа Димова при връчването на почетния знак.

Тази година ПМГ в Благоевград означи 50 години от своето основаване – време, през което е основана здрава традиция, която дава съображение учебното заведение да се утвърди като водещо образователно заведение в Благоевград и региона.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР