ул. Гладстон N1Трима от най-популярните и харесвани български артисти ще

...
</TD
>ул. Гладстон N1Трима от най-популярните и харесвани български артисти ще
Коментари Харесай

Успешни българи идват в Пловдив

ул. " Гладстон " N1

Трима от най-популярните и харесвани български актьори ще вземат участие в поредицата " Успешните “ в идващите седмици. Срещите с известни българи или чужденци, които споделят за достиженията в своята сфера, се случват в клуб Fargo в Пловдив.

Поредицата " Успешните “ цели да запознае младежите с изтъкнати експерти от сферите спорт, кино, спектакъл, литература, публицистика. Гостите споделят за извървения път до задачите, за които в миналото са мечтали. За качествата, които са им били нужни и грешките, които са позволили.

На 29 ноември в Пловдив идва и номинираният за " Оскар “ Тео Ушев. Аниматорът, който дълги години работи в Канада, е създател на голям брой анимации, най-успешната от които е колаборацията с Георги Господинов " Сляпата Вайша “. Именно тази анимация бе номинирана за " Оскар “ през 2019-а година. Ушев дебютира и в игралното кино като режисьор тази година с кино лентата " ф 1.618 “, който към този момент потегли по кината. Тео Ушев ще взе участие в " Успешните “ на 29 ноември от 18:30 часа.

На 1 декември от 18.30 часа, поредицата " Успешните “ ще показа пловдивчанката Керана. Керана (Юлия Йорданова) е на 29 години. Казва, че желае да кара хората да се усещат по този начин, както на нея ѝ повлияват обичаните реализатори. Певицата се дефинира като жител на света - живяла е в Германия и в Тайланд.

Заминава след учебно заведение, само че на никое място не ѝ харесва и се връща в България. Започва да се занимава с музика и актьорско майсторство в Пловдив. Създава лична група - " Керана и космонавтите ". В момента бандата е най-желаната за присъединяване в родни фестивали, като през последното лято потвърди, че " космонавтите " нямат почивен ден. Освен мощния глас в групата, Керана е изключителна актриса, както и модел. Тя впечатлява със заразителна сила и характер.

В началото на декември в Пловдив ще дойде и обичаният сценичен и кино артист Иван Бърнев. Първоначално оповестеното присъединяване на Стефан Вълдобрев на 23 ноември няма да се състои заради травма на обичания артист и артист, само че сигурно той ще се срещна с пловдивчани на по-късен стадий.

Събитията се организират с поддръжката на община Пловдив и са част от културния календар на града за 2022 година.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР