Транспортен ад и хаос едновременно очаква учениците, учителите и родителите

...
</TD
>Транспортен ад и хаос едновременно очаква учениците, учителите и родителите
Коментари Харесай

Транспортен ад очаква ученици, учители и родители в Пловдив

Транспортен пъкъл и безпорядък по едно и също време чака учениците, учителите и родителите от квартал " Каменица "   в регион " Източен ", видя  Plovdiv24.bg . Причината са нестихващите поправки, свързани с продължението на ул. " Богомил " и " Ген. Радко Димитриев ".

Ремонт има и по павираната улица " Арх. Камен Петков ", на която са ситуирани няколко гимназии и едно учебно заведение - по туризъм, по строителни технологии, по архитектура, строителство и геодезия, по превоз и ОУ " Васил Левски ". Да не забравяме, че в непосредствена близост е и детска ясла " Веселушка ".

от единствено няколкостотин метра се забави. Вместо най-малко за началото на образователната година администрация да пришпори строителните компании, то още веднъж пловдивчани, които живеят в карето от улици сред булевардите " Санкт Петербург " и " Княгиня Мария Луиза ", ги чакат съществени транспортни тапи и тапи.

Откритата преди няколко месеца детска градина " Чайка " ще продължава да бъде затворена за децата на 15 септември, тъй като в зоната към нея продължава да върви ремонт на пътното платно и тротоарите. Това значи, че продължение на улица " Богомил " продължава да е строителен обект, който няма по какъв начин да бъде въведен в употреба, тъй че да е безвредно прекосяването на децата.

Ремонт на тротоарите върви и около учебно заведение " Васил Левски ", където разликата сред новите и старите плочки прилича игра на тетрис.

Търпение, вървене пеш и въоръжаване със здрави нерви - това е единственото, което остава за родителите, които в първи образователен ден така и така са малко превъзбудени.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР