Това е резултат от бързата скорост. Хора, бъдете разумни, моля

...
</TD
>Това е резултат от бързата скорост. Хора, бъдете разумни, моля
Коментари Харесай

Пловдивчанин каза: Стига толкова!

Това е резултат от бързата скорост. Хора, бъдете рационални, апелирам ви, карайте малко по-разумно. Вече 4-5 пъти намалям, с цел да може, някой отсреща ми да се пребере. Спрете се с тия тройни изпреварвания, не забравяйте, че всеки желае да се пребере при фамилията си, СТИГА ТОЛКОВА! (Пътя Пловдив - Карлово). С този апел излезе пловдивчанин във фейсбук групата " Забелязано в Пловдив ", видя  Plovdiv24.bg. 

Заедно с това разгласява и фотография на смазаната предна част на автомобила от жестоката злополука на пътя Пловдив-Карлово, при която

Ето и част от мненията под поста:

" Ми патрулките вместо да се крият по храстите, мястото им е на пътя и да наблюдават за такива камикадзета и санкциите би трябвало да бъдат умопомрачителни другояче жив човек няма да остане на пътя. Виждате всеки ден какво се случва и никой нищо не подхваща ".

" Не патрулки, а съзнание би трябвало, само че то липсва за жал "

" Патрулките дефинират самосъзнанието. Нали знаете по какъв начин ставаме по положителни, като забележим полицейската кола в огледалото за гледане обратно? "

" Такива коли би трябвало да ги сложат на всеки 200 метра! Може би ще има някакъв резултат върху съзнанието на всички! Вчера сутринта бях на косъм един простак (селски, предполагам) да ме отнесе на последния светофар на Карловска. Правих ляв завой, като изчаквам всички коли, а той видиш ли взема решение на чисто алено да си мине, бързаше индивидът да влезе в огромния град! Мислете малко бе, хора!Мислете! Всеки път го споделям, ще го кажа и в този момент. Всеки има семейство,всеки един от нас го чакат вечер у дома да се прибере жив и здрав! "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР