Стана ясна връзката на Сашо Кадиев с колата на пияната

...
</TD
>Стана ясна връзката на Сашо Кадиев с колата на пияната
Коментари Харесай

Лъсна истината за връзката между сгафилите в Банско пловдивчанки и Сашо Кадиев

Стана ясна връзката на Сашо Кадиев с колата на пияната пловдивчанка, която бе хваната зад кормилото на " Форд " да транспортира компания девойки, които са били на ваучър в Банско.  

В нашата блага родина няма нищо скрито-покрито и незабавно се появи информация, че автомобилът по документи се води на обичаното лице от " Преди обед " Сашо Кадиев. " Блиц " потърси повече детайлности, преди да си прави генерални изводи за връзката на артиста и водещ с пияната млада жена зад кормилото. 

Оказа се, че въпросният лек автомобил е подарък на някогашната жена на Кадиев - Татя, персонално от него. Тя е предоставила возилото на своя другарка от Пловдив, откакто била помолена за помощ.

Таня по никакъв метод не е била осведомена с моментното положение на приятелката си и просто е желала да помогне. Сашо Кадиев пък изобщо не е бил осведомен със заемката, поради което въвличането му в този скандал е повече от неуместно. 

Припомняме, че 29-годишната жена бе арестувана към 02.00 часа в събота, пробата с дрегер отчел 1.8 промила алкохол. Срещу нея е формирано разследване.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР