Стабилно е състоянието на приетите в кърджалийската болница пострадали от

...
</TD
>Стабилно е състоянието на приетите в кърджалийската болница пострадали от
Коментари Харесай

В УМБАЛ Свети Георги с политравма и мозъчен кръвоизлив е приет пострадал от мелето с двама загинали

Стабилно е положението на признатите в кърджалийската болница потърпевши от тежката злополука на входа на Момчилград през вчерашния ден, в която починаха двама души. Това сподели пред публицисти доктор Семра Изетова, заместник-директор на МБАЛ " Д-р Ат. Дафовски “ АД.

Тя добави, че все още няма директна заплаха за живота им, като посочи, че в лечебното заведение от злополуката са прегледани общо шестима души на възраст сред 38 и 65 години. Един от тях – на 61 години, е превозен и признат в УМБАЛ " Св.Георги “ в Пловдив с политравма и мозъчен кръвоизлив. Двама са настанени в отделението по хирургия с травми в региона на корема и гръдния панер, един е в отделението по ортопедия и травматология с хематоми по долните крака, двама са в отделението по интензивно лекуване заради положение на травматичен потрес от контузиите на долните крака и таза. 

Вчера в катастрофата на входа на Момчилград откъм Кърджали челно се удариха лек автомобил и пътнически микробус с служащи. Вследствие на случая починаха двамата пасажери от лекия автомобил – водачът на 21 години и негов сателит на 17 години. Ранени бяха шестимата пасажери в микробуса, които бяха откарани за обзор в незабавното приемно поделение на МБАЛ " Д-р Ат. Дафовски “ в Кърджали.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР