Среща на възрастните хора от всички пенсионерски клубове на територията

...
</TD
>Среща на възрастните хора от всички пенсионерски клубове на територията
Коментари Харесай

Пловдивска община зарадва близо 500 пенсионери

Среща на възрастните хора от всички пенсионерски клубове на територията на обитаемоте места провежда община " Родопи “ за втора поредна година. Хората се събраха, с цел да се веселят дружно във връзка Международния ден на възрастните хора.

" С голяма благодарност, почитание и любов организирахме това празненство за вас- нашите майки и татковци. Защото знаем, какъв брой са скъпи за вас тези срещи- да се видите със остарели другари и да се повеселите дружно. Надявам се тази традиция, която започнахме предходната година, да остане надалеч напред във времето. Пожелавам ви здраве, тъй като вие сте нашата опора,  с мъдростта и знанията, насъбрани с годините. Дадохте ни основите и ни научихте на усърдие. Ние черпим силата си от вас, с цел да продължим да работим за положителното на хората “, сподели в поздрава си към хората Емилия Иванова, краткотрайно изпълняваща длъжността кмет на община " Родопи “.

Думите на признателност и почитание не стопираха да валят от микрофона, а хората от " златната възраст “  с юношески възторг извиха кръшни хора и демонстрираха забележителни танцувални и певчески умения.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР