След обяд ще е предимно слънчево с разкъсана средна и

...
</TD
>След обяд ще е предимно слънчево с разкъсана средна и
Коментари Харесай

Подобни снимки ще могат да бъдат направени утре

След обяд ще е най-вече слънчево с раздрана междинна и висока облачност. Ще духа слаб, в Източна България и северно от планините - сдържан вятър от юг-югозапад и с него ще продължи преносът на топъл въздух. Максималните температури ще са сред 19° и 24°. Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за месеца и едва ще се увеличи.

През нощта ще доминира ясно време. Ще духа слаб вятър с южна съставния елемент. Минималните температури ще са сред 7° и 12°. Утре вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще се усили до сдържан, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина до мощен.

Ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни над Източна България, само че ще е съвсем без превалявания. До вечерта вятърът ще отслабне. Максималните температури ще са сред 21° и 26°. 

В планините ще бъде прохладно със мощен, по високите и открити елементи, краткотрайно плевел северозападен вятър. Ще доминира слънчево време с оптималната температура на височина 1200 метра към 18°, на 2000 метра - към 9°.

По Черноморието облачността ще бъде променлива, след обяд намаляваща по-често до слънчево. Ще бъде прохладно с сдържан, краткотрайно мощен северозападен вятър, който до вечерта ще отслабне. Максималните температури ще са 22°-24°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще е 2 бала.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР