След като движението на кръговото до Водната палата беше пуснато

...
</TD
>След като движението на кръговото до Водната палата беше пуснато
Коментари Харесай

Призив: Върнете стария режим на светофарите

" След като придвижването на кръговото до Водната палата беше пуснато още веднъж във всички направления, на мястото се основават изкуствени тапи. Причината е, че не беше възобновен остарелият режим на работа на светофарите на кръстовището на Чифте баня ", счита районният ръководител на партия КОД в Пловдив Пепа Деведжиева.

на Plovdiv24.bg , който публикувахме през вчерашния ден. Ето какво добавя още някогашният общински консултант:

" Когато стопираха придвижването по бул. " Марица юг " поради пробива, по натурален път трафикът се пренасочи по бул. " 6 септември ". Тогава на кръстовището с бул. " Цар Борис Трети Обединител " беше удължено времето на зеления сигнал за колите, пътуващи по " 6 септември ", с цел да не стават прекомерно дълги колоните. А времетраенето на зеления сигнал в двете направления на бул. " Цар Борис Трети Обединител " беше понижено.

След като поради митинги пробивът беше спрян и придвижването на кръговото беше възобновено, режимът на светофарите не беше изменен. Остана късият период, в който свети зелено за прекосяване по бул. " Цар Борис Трети Обединител ", само че обстановката към този момент е друга и това основава големи тапи на кръговото.

Има коли, които изчакват спрели на кръговото, а на кръстовище това е безусловно неразрешено, настрана е казусът, че поради задръстванията  движещите се по " Марица-юг " на практика няма по какъв начин да завият надясно – колите са един до различен и на моста, и на кръговото.

Ако в общината са не запомнили да върнат остарелия режим на светофарите, дано го възстановят. На в случай че преднамерено основават проблем, с цел да може кметът да каже: " Ето, пуснах придвижването на кръговото, само че вижте какви тапи има ", и по този начин да могат да оправдаят нуждата от пробива, това е много неприлично. И това е най-меката дефиниция, която мога да употребявам. Всички, които минаваме с колите си през този регион, знаем какво беше преди и каква е обстановката в този момент, и мъчно ще ни заблудят ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР