Сдружение Бизнесът за Пловдив“, водено от същността на целите си,

...
</TD
>Сдружение Бизнесът за Пловдив“, водено от същността на целите си,
Коментари Харесай

Бизнесът за Пловдив с позиция за Панаира

Сдружение " Бизнесът за Пловдив “, водено от същността на задачите си, а точно: поддръжка на териториално-устройственото, архитектурно и икономическо развиване на град Пловдив и региона, както и развиването на духовния и културен живот на града, намира за неотложно да изрази своята позиция по отношение на Международен панаир Пловдив, който е включен в дневния ред на идната сесия на Общински съвет Пловдив.

Сто и тридесетгодишната история на ревюто ни задължава като пловдивчани, да се отнесем към тематиката за ориста на тази институция, сложила града ни на международната бизнес картата с отговорността и уважението, което изискуем като наследници на прогресивните и предприемчиви визионери, положили основите и основали тази емблема на града ни. Общественият интерес и отговорността пред нашите потомци, би трябвало да са задоволителна мотивация, да не позволяваме подозрението за противоречиви или даже нечестни практики, пасивно държание и безучастие в миг, когато се взема решение ориста на този знак на Пловдив.

Сдружение с нестопанска цел " Бизнесът за Пловдив " упорства Община Пловдив и Общински съвет Пловдив да се възползват от отбраната, дадена им в закона, против дейности, директно засягащи Панаира, които биха довели до загубата на общински и държавни механизми за въздействие и надзор върху бъдещето на емблематичното интернационално ревю.

Надяваме се, че всички общински съветници и кметът ще подходят отговорно и със съзнанието на пловдичани, предопределящи ориста на града ни и съответно на " Пловдивския панаир “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР