С огромно възмущение публикувам тези снимки...Не е за вярване! Питам

...
</TD
>С огромно възмущение публикувам тези снимки...Не е за вярване! Питам
Коментари Харесай

Русенка: Защо разваляте прекрасната гледка към река Дунав? 

С голямо отвращение обявявам тези фотоси...Не е за поверие! Питам се за какво навръх това ужасно място с панорама към река Дунав? Това написа русенка в известна Фейсбук група и разгласява фотография, илюстриращи думите й. 

" Произволното изхвърляне на боклуци в природата не ще завърши наясно съм НО..! Места като това не трябва да тънат в бедност! Плиткоумни, неблагодарни и мързеливи ХОРА, престанете да унищожавате!!! ", написа още възмутената и гневна гражданка. 

Мнозина се включиха в полемиката. 

" Хора стига с това “защо да пущам сигнал, какво ще стане ". Наше обвързване е като жители да сезираме за всяка неправда, направете каквото би трябвало, в случай че всеки го прави един ден ще има позитивна смяна. Бездействието е съучастие. Ако всеки се възмущава, но не работи, а единствено качва сензации във фейсбук какво ще се промени, с какво оказва помощ, с какво тъкмо е потребен за решение на съответен проблем? Не бъдете мъртви души, че е заразно и са доста към този момент по нашите земи. "

" Е няма ли къде да си изхвърлят боклука?

Дошъл по-далеч вместо контейнерите! Защо бе дребосъче? Не знаеш ли, че мизерията ще ни убие??? И нас, само че и твоите деца! "

" Така е към целия град. Българина няма просвета и схващане, не се сеща,че колкото повече разрушава и мърси,толкова повече налози ще заплаща. Това го знаят по света и пазят. Солени санкции без компромис,докато се научат! "
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР