Разбита е домашна лаборатория за производство на синтетична дрога в

...
</TD
>Разбита е домашна лаборатория за производство на синтетична дрога в
Коментари Харесай

Разбита е домашна лаборатория за производство на синтетична дрога в Пловдив

Разбита е домашна лаборатория за произвеждане на синтетична дрога в Пловдив, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Спецакцията на криминалисти от Трето районно управление (на МВР) е вследствие на упорита оперативна работа в границите на няколко месеца. Осъществена е под надзора на Окръжна прокуратура – Пловдив.

След разбор на събраните доказателства, уличаващи 25-годишен пловдивчанин в нелегално произвеждане на високорискови субстанции, преди дни униформените пристъпили към неговото задържане. Младият мъж е заловен в жилището си в миг на подготвяне на синтетичен хашиш, а общото количество конфискувана подготвена субстанция е към 270 грама и 40 мл синтетичен канабиноид от нов тип, както и принадлежности, уреди и разнообразни субстанции, употребявани в така наречен " готвене " на дрогата.

В гориста околност в един от пловдивските квартали са открити и два тайника, където съхранявал към 1900 грама синтетичен канабиноид " butinaca " и повече от 4 кг органична гума, нужна за процеса на произвеждане на синтетичния хашиш.

Срещу 25-годишния е формирано досъдебно произвеждане. С разпореждане на наблюдаващия областен прокурор той е притеглен като обвинен и арестуван за период до 72 часа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР