Производителят на електроника (EMS) ESCATEC създаде ново производствено съоръжение в

...
</TD
>Производителят на електроника (EMS) ESCATEC създаде ново производствено съоръжение в
Коментари Харесай

Откриха нов завод за електроника на булевард в Пловдив

Производителят на електроника (EMS) ESCATEC сътвори ново индустриално оборудване в България, оповестиха от компанията. Разположен е в Пловдив. Точната локация е бул. " Васил Априлов " 141. Обектът е 9-ият индустриален комплекс на ESCATEC в международен мащаб. 

Съоръжението от 4000 м² в България към този момент действа с нужното съоръжение, процеси и квалифицирана работна ръка. 

" ESCATEC България е значим нов обект в портфолиото ни. Клиентите могат да чакат, че предоставяме решение с най-хубава стойност, без значение от района, " сподели Чарлз-Александре Албин, изпълнителен шеф на ESCATEC и шеф за стратегическо развиване.

Албин отбелязва, че в дълготраен проект ESCATEC България може да се трансформира в главното индустриално оборудване на групата в Европа за формоване на пластмаса и сглобяване на електроника. Toва може да стане факт поради участието на България в Европейския съюз и стратегическото местонахождение на Пловдив. От своя стана насселението на Пловдив доста се усилва, има огромна индустриална база, а неговите транспортни връзки обезпечават комфортен достъп до по-широкия европейски пазар.

Компанията създава технология за системи за военна и галактическа приложимост, за офталмология, за слухови апарати и автомобилни датчици за налягане. Нейните услуги се употребяват и на пазара на полупроводници и за попречване на подправени устройства в продуктите.

Клиентската база на ESCATEC значително се състои от съществени OEM марки, основани в Европа и Северна Америка. Със седалище в остров Пенанг, Малайзия, индустриалната мрежа на групата в този момент се състои от две уреди в Пенанг и Джохор Бахру, Малайзия; две в Хомутов в Чехия; един в Лутъруърт в Обединеното кралство; усъвършенствано индустриално оборудване в Хербруг, Швейцария; и това най-ново оборудване в България.

Освен това групата ръководи Център за планиране и развиване (D&D) в Швейцария и има стратегически партньорства в Хърватия и Съединените щати.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР