Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия Кольо Фичето -

...
</TD
>Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия Кольо Фичето -
Коментари Харесай

Първо място за бургаската Строителна гимназия на състезание в Стара Загора

Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия " Кольо Фичето " - Бургас, завоюва първо, второ и трето място на завършилия през днешния ден районен кръг на надпреварата " Най-добър млад строител ", оповестиха от образователното заведение. Регионалният кръг се организира в Стара Загора, в него участваха 8 гимназии от Югоизточна България. Състезанието се провежда от МОН, като по правилник в него вземат участие отбори-победители от учебните кръгове. Дисциплините, в които те се състезават са 4. Победителите от районните кръгове ще вземат участие в национално съревнование, на което тази година ПГСАГ " Кольо Фичето " - Бургас ще бъде хазаин.

На първо място в дисциплината " Облицовки и настилки " се класира Мерт Мустафов от 12е клас. Мерт е отличник на учебния кръг три следващи години. Отбор в състав Георги Стоянов и Никола Иванов от 12а клас завоюва трето място в дисциплината " Зидарии ". В цялостното класиране на всички учебни заведения, тимът на ПГСАГ " Кольо Фичето " - Бургас стана втори, след домакина - старозагорската строителна гимназия " Лубор Байер ".

Ръководството на гимназията поздравява нашите възпитаници за достойното показване и им пожелава победа в националното съревнование, което ще се организира в Бургас в края на месец април.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР