През месец май, Plovdiv Plaza Mall поде инициативата да допълни

...
</TD
>През месец май, Plovdiv Plaza Mall поде инициативата да допълни
Коментари Харесай

Най-големият пловдивски мол с огромен жест към НБ Иван Вазов

През месец май, Plovdiv Plaza Mall поде самодейността да добави и подмени част от литературните издания в Народна библиотека " Иван Вазов “. Механизмът на осъществяване бе обикновен, само че под формата на обязаност с посетителите, които имаха опция да записват номер на касова записка от всеки един обект в комерсиалния център, дарявайки индиректно за огромната акция " Да помогнем на Пловдив да чете повече ".

В продължение на месец бяха заделяни средства от покупките на посетителите, с които се осигуриха чисто нови книги за дарението. Нужните заглавия бяха посочени от библиотеката и се подбраха по правилните години на издаване и допълнитени критетии, за да обзет разнообразни области от литературата, изкуството и науката. Директорът на НБ " Иван Вазов “ Димитър Минев и основният библиотекар в отдел " Комплектуване “, “Продължаващи издания и интернационален продан “ също бяха дейни участници в процеса на приемане на дарението от представители на комерсиалния център.

Списъците от библиотеката съдържаха заглавия, които обгръщат и разнообразни посоки на висшето образова ние като медицина да вземем за пример. Предвидени бяха и книги за бъдещи родители, както и наложителните четива за децата в учебна възраст, отговарящи на критериите за учебните летни описи за началните класове.

В идващите фрагменти може да се насладите от близко на целия развой по подготовката и предаването на книгите.

С тази своя акция дава положителния образец и цели да сложи началото на повече дарителски начинания с социална значителност.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.

Plovdiv Plaza Mall подари стотици заглавия на НБ " Иван Вазов "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР