Прецедент! За пръв път три отбора от едно училище представиха

...
</TD
>Прецедент! За пръв път три отбора от едно училище представиха
Коментари Харесай

Прецедент! За пръв път три отбора от едно училище представиха област Пловдив на Зоналнато първенство

Прецедент! За пръв път три тима от едно учебно заведение показаха област Пловдив на Зоналнато състезание по лека атлетика, което е стадий от ученическите игри. И трите тима са под управлението на господин Васил Савов, старши преподавател по физическо образование и спорт в СУ " Никола Вапцаров " - гр. Пловдив.

На зоналното състезание се срещат регионалните първенци, с цел да излъчат първенец на зона Южна България, който да отиде на край за купата - републиканско състезание в Сливен.

Момичетата V-VII кл. на " Вапцаров " са първи. При девойките, VIII-X клас, първи са Национална комерсиална гимназия-Пловдив.

При юношите първи са ПГ МЕТ- първенци на Пазарджишка област, втори " Вапцаров " - първенци на Пловдивска област, трети Чепинци, първенци Смолянска област.

При момчетата V-VII кл. първи са учениците от Септември, регионални първенци на Пазарджик, втори на 2 точки разлика с 8 златни медала са " Вапцаров " - първенци на Пловдивска област, трети са шaмпионите на Смолянска област - ОУ " Иван Вазов " Смолян.

" Калинките " на " Вапцаров " не престават в Сливен с девойките за купата на България. Да им пожелаем триумф!

" За първи път водих три тима по едно и също време на подобен огромен край. Благодаря им от сърце! " - показа пред Plovdiv24.bg разчувстваният господин Савов.

" За Републиканския край за купа България в Сливен не престават единствено девойките! Момчетата останаха втори с две точки разлика в доста оспорван край. Въпреки, че сме с повече първи места, неявяването на състезатели ни коства скъпите точки! Благодаря на шефа на " Вапцаров " господин Стоян Стратиев, както и на всички сътрудници за разбирането и съдействието! Без помощта по документите на госпожа Дора Кирова, госпожа Нели Катилева, госпожа Ралица Йонова, както и без поддръжката на всички класни ръководители и сътрудници нямаше да реализираме този триумф! Благодаря Ви! ", добави той.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР