Председателят на Съюз за Пловдив обяви пред Plovdiv24.bg позицията за

...
</TD
>Председателят на Съюз за Пловдив обяви пред Plovdiv24.bg позицията за
Коментари Харесай

Каназирева: Искаме временно преустановяване на пробива при Водната палата

Председателят на " Съюз за Пловдив " разгласи пред Plovdiv24.bg позицията за пробива при Водната палата:

" Безспорно проблем има. Недоволството на жителите е видно за всички нас. В случая община Пловдив е тази, която следва да прегледа направените претенции от жителите, а и освен от жителите, а и от политическите партии, и да успокои обществеността, че, в случай че има въобще план, той ще бъде в социална изгода. 

От наша страна, изрично считаме, че би трябвало да се вземе едно по-балансирано решение и няма потребност да се залита в крайности. Проектът даже и да бъде спрян, то би трябвало да бъде краткотрайно, до момента в който община Пловдив не показа, не покаже и не отбрани своята теза за съществуването и пълнотата на всички строителни бумаги.

От нашата групировка ще желаеме даже преразглеждане на плана, тъй като ние и в предизборната си акция изрично сме говорили, че Пловдив има потребност към този момент най-накрая от кръстовище на две равнища. В случая, тук се изключват, както всички знаем, левите завои и по този метод действително натоварваме още веднъж " Шести септември ".

Трябва да признаем, че един от огромните проблеми на Пловдив е трафикът и отпушването на булевардите и регулирането на кръстовищата и нова инфраструктура. Засега тук мненията са две - в една посока са тези, които желаят повече пешеходни зони. Да, ние изрично считаме, че имаме потребност от това, само че и не може община Пловдив да не направи нищо в посока облекчение на трафика. 

Така че ще желаеме краткотрайното прекратяване, показване на цялостната строителна документи, преразглеждане на плана и нови механически решения, с цел да се реализира баланс от настояванията на жителите и на политическите обединения. В цялост своите оферти ще ги представим на конференцията в 12.30 ч. през днешния ден, а и на следващия ден на изключителната сесия на Общинския съвет. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР