Пред камерите обвинените в побоя над полицаи в Стамболийски не

...
</TD
>Пред камерите обвинените в побоя над полицаи в Стамболийски не
Коментари Харесай

Говори известната адвокатка на обвинените в побоя над полицаите мъже

Пред камерите упрекнатите в побоя над служители на реда в Стамболийски не обясниха за какво са нападнали и удряли служители на реда, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . По думите на техния юрист Сузана Алекова единият от клиентите ѝ е бил атакуван от служителите на реда, само че не знае за какво тъкмо. Бил е леко пийнал и е стоял пред дома си, като е споделил, че е обичай от служители на реда.

В неделя вечерта при опит служители на реда да спрат лидер на мотор без регистрационни табели, той бяга от инспекцията. По време на гонката се намесват поданици на квартала, които атакуват двамата чиновници на реда и в ромската махала на Стамболийски настъпват вълнения. Впоследствие главните виновници бяха открити, като прокуратурата им повдигна и съответните обвинения.

" Видно единият има травматични увреждания. Другият ми клиент е признал, че действията са осъществени и няма по какъв начин да избяга от това и ще получи санкции. Въпросът тук е дали прокуратурата ще продължи да поддържа обвиняванията по член 270 и дали това обвиняване ще бъде импортирано в съда като такова, тъй като тук има юридически спор.

Ако съдът задържи обвинения, ще апелираме. Най-тежката мярка няма да изиграе своята превантивна роля. Така ще стихне и цялото напрежение в махалата ще стихне, защото в момента има жандармерия, хората ги е боязън и стоят по домовете си и там е ужасно като на война ", добави юрист Алекова.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР