Позиция на Credissimo по повод материала в Plovdiv24.bg :Според проучвания

...
</TD
>Позиция на Credissimo по повод материала в Plovdiv24.bg :Според проучвания
Коментари Харесай

Credissimo: Ще поставим информационна табела с ясни инструкции

Позиция на Credissimo във връзка материала в Plovdiv24.bg :

Според изследвания на интернационалните асоциации 8 милиона тона пластмасови бутилки се изхвърлят в международния океан всяка година, 300 милиона тона пластмасови боклуци се генерират за 12 месеца, 1500 пластмасови бутилки се изхвърлят вяска секунда някъде по света и тези числа се трансформират в посока нагоре с всеки минал ден.

В рамките на самодейността си " Рециклирай и нахрани “ Credissimo обезпечава храна на безстопанствени животни посредством преработване на пластмасови бутилки. Това е нашият дребен принос към околната среда. Имаме към този момент 11 устройства, конфигурирани в София, Пловдив, Варна, Русе, Перник и Берковица.

Нашите машини, които назоваваме куче-коте-мат-и, имат лимитиран потенциал от бутилки, които могат да поемат едновременно. Ако желаете да рециклирате повече от това, използвайте контейнерите за пластмаса.

За да отстраняваме скупчването на бутилки към устройствата и основаването на нехигиенична и неприятна среда, макар напъните ни да поддържаме устройствата на ежеседмична база, се ангажираме да сложим осведомителна табела с ясни указания за това по какъв начин да се употребяват съответно устройствата, с цел да могат да извършват благородната си функционалност. Благодарим ви, че дружно работим за една по-чиста планета!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР