Повече от 2500 души са потърсили услугите на специалистите от

...
</TD
>Повече от 2500 души са потърсили услугите на специалистите от
Коментари Харесай

Документален филм ще представя работата на Енергийния офис на Община Бургас в европейски държави

" Повече от 2500 души са потърсили услугите на експертите от Енергийния офис на Община Бургас от откриването му до този миг. Ние изградихме този център, тъй като за нас е доста значимо Бургас да е измежду водещите градове, които се стремят към въвеждането на ограничения за енергийна успеваемост в осъществяване на европейските наставления за понижаване на въглеродните излъчвания “.

Това сподели кметът при представянето на работата на Енергийния офис пред сътрудниците от плана за неговото създаване.

Дейността на Енергийния офис на Община Бургас ще бъде показана посредством документален филм като добър образец на конгреси за енергийна успеваемост в европейски страни.

Детайли от работата на общинското звено показаха зам.-кметовете инж. Чанка Коралска и Весна Балтина, както и специалисти от общинската администрация.

От услугите на Енергийния офис към този момент се възползват както поданици на община Бургас, по този начин и хора от други области, които се интересуват от въвеждането на ограничения за енергийна успеваемост в своите жилища. Сред потребителите на предлаганите услуги са и доста представители на бизнеса.

Освен по програмата за въвеждане на ограничения по енергийна успеваемост в многофамилни жилищни здания, в Енергийния офис може да получите информация за потреблението на сила от възобновими източници като слънчеви панели и други съоръжения.

Енергийният офис на Община Бургас е основан в границите на план ComAct, финансиран по стратегия " Хоризонт 2020 " на Европейски Съюз.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР