Консерваторите в петък не губиха време да се възползват от

...
Консерваторите в петък не губиха време да се възползват от
Коментари Харесай

Торите се възползват от възстановяването на БВП, докато продават история за възстановяване на лошия електорат

Консерваторите в петък не губиха време да се възползват от публични данни, показващи поврат в стопанската система на Обединеното кралство, до момента в който се опитваха да извърнат страницата, откакто претърпяха удар локалните избори.

Тримесечният растеж от 0,6 % на Брутният вътрешен продукт удостовери, че страната е излязла от миналогодишната техническа криза, ден откакто централната банка на Англия направи окуражаващи шумове по отношение на вероятностите за понижаване на лихвените проценти.

По-високите от предстоящите цифри предоставиха добре пристигнали вести за торите, които настояват, че стопанската система би трябвало да стои в основата на тяхната платформа за общи избори.

Данните за Брутният вътрешен продукт, сподели канцлерът Джеръми Хънт в изказване в петък, допускат, че стопанската система се „ връща към цялостно здраве “ за първи път от пандемията на Covid. Вътрешни лица от Даунинг стрийт означиха в това време, че по-силният напредък може да сътвори място за повече данъчни облекчения по-късно тази година.

Но икономисти предизвестиха, че отск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР